Your cart

Your cart

Digitaal

Digitaal

Je eigen website bouwen of een foto bewerken? Stap in de digitale wereld met een van onze cursussen.

Voor je het weet, staan je ontwerpen op een scherm of rolt je eigen creatie uit de 3D-printer!
Na het volgen van een van onze digitale cursussen is het bewerken van je vakantiefoto geen enkel probleem meer. En kun je bij dat sollicitatiegesprek zelfverzekerd zeggen dat je kunt werken met InDesign. De digitale wereld biedt oneindig veel mogelijkheden, voor iedereen. 

Welke digitale vaardigheden wil jij ontwikkelen in 2019?

Wegwijs en meer

Wegwijs en meer

Kun je niet overweg met je mobiel of tablet of schuif je het telkens maar weer voor je uit om je boekhoudprogramma te leren kennen? Deze wegwijs-cursussen zijn er voor jou. Schaam je niet, ga de uitdaging aan en vraag alles wat je wilt weten aan onze handige instructeurs. 

Fotobewerking

Fotobewerking

Photoshop heeft ongekende mogelijkheden om je foto’s te laten schitteren, maar vind maar eens je weg in het doolhof aan knoppen en functies. Volksuniversiteit Amsterdam wijst je graag de weg. Je zult zien dat het niet eens zo ingewikkeld is als je dacht.

Tekenen en ontwerpen

Tekenen en ontwerpen

Zit dat prachtige ontwerp wel in je hoofd, maar krijg je het er niet uit? InDesign, Illustrator en SketchUp zijn computerprogramma’s waarmee het wél lukt. Onze vakkundige docenten wijzen je de digitale weg.

Publiceren met InDesign 4 x at Tu. 07-05-2019 19:00 - 21:30
Programmeren

Programmeren

De cursus Programmeren voor volwassenen in een initiatief van Maakplaats 021 van OBA en Volksuniversiteit Amsterdam.

Programmeren: Maakplaats 021 voo... 5 x at Mo. 27-05-2019 19:00 - 22:00
Programmeren: Maakplaats 021 voo... 5 x at Mo. 03-06-2019 19:00 - 22:00
Websites

Websites

Wist je dat je met Wordpress binnen een kwartier een eigen website in de lucht kunt hebben? Bij ons leer je hoe dat moet. Leer de kneepjes van het digitale vak kennen en voor je het weet, staat jouw website online.

'Don't let complexity stop you.' (Bill Gates)
De wereld staat niet stil. Volksuniversiteit Amsterdam ook niet. Onze docenten maken je graag wegwijs in de digitale wereld. Schrijf je in en zie hoeveel er te ontdekken valt!