Bestellijst

Bestellijst

Geef je stem de ruimte!

Cursuscode: 5355

Zou je je stem graag luider laten horen? Wordt jouw stem niet altijd gehoord? Of wil je stiekem graag zingen maar denk je dat niet voor jou is weggelegd? Of gebruik je juist graag je stem en ben je nieuwsgierig hoe je die nog vrijer en ruimer kunt laten klinken?

Je stem geeft een inkijkje in wie jij echt bent. Daarom is het voor de meeste mensen spannend om hem te laten klinken. Maar precies daarom is het ook zo fijn om je stem te laten horen, om het uit te zingen! Stiekem willen we dat misschien wel allemaal: je stem echt de ruimte geven. Want je stem de ruimte geven, dat is jezelf de ruimte geven. Dat maakt zingen tot een krachtige manier om meer ontspannen jezelf te zijn, om je vrijer te voelen en om je te laten zien.

In deze stembevrijdingsworkshop neemt docente Imke Musterd je stap voor stap mee in een ontdekkingsreis van je eigen stem, en ervaar je hoe het is om die tot klinken te brengen.

• Er zijn verschillende startdata gepland, zie rubriek Persoonlijke ontwikkeling.

Dinsdag 18 juni 2019
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 39,00
Mw. I. (Imke) Musterd
19:30 - 22:00
Locatie: OBA, Javaplein 2 (klik hier voor de adres gegevens)
I. (Imke) Musterd
Imke Musterd is filosofisch geschoold en is zowel levensverhaal coach als stembevrijder. Middels persoonlijke gesprekken maar ook door met hen te zingen helpt zij mensen contact te maken met wat er echt in hen leeft, en te onderzoeken hoe zij dat in hun leven tot uiting kunnen brengen. Haar passie is om mensen zin en richting te helpen geven aan hun leven en hun werk.