Bestellijst

Bestellijst

Online lezing: Thematisch: Architectuurlezing Moderne bibliotheken

Cursuscode: 5110

*Nu met maar liefst 20% korting 

De architectuur van bibliotheken heeft de laatste decennia een enorm vlucht genomen. Waren het vroeger nog ‘boekenpakhuizen’, tegenwoordig zijn zij zoveel meer. Het zijn belangrijke gemeenschapsgebouwen geworden, bedoeld voor alle lagen en leeftijden van de maatschappij en kunnen functioneren als een icoon voor een gebied. In deze lezing bekijken we voorbeelden over de hele wereld. Van Seattle naar Beijing, van Amsterdam naar Wenen en van bekende en minder bekende bureaus. Natuurlijk zullen historische iconen als de New York Public Library ook niet vergeten worden.  U zult zich verbazen over de veelzijdigheid!

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Donderdag 11 februari 2021
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 15,00
Mw. drs S. (Suzanne) Roelofs

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs S. (Suzanne) Roelofs
Suzanne Roelofs studeerde architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij schrijft teksten en geeft cursussen en lezingen over architectuurgeschiedenis, met name vanaf de jaren 1920. Verder begeleidt ze culturele (architectuur) reizen naar o.a. de Verenigde Staten, China en diverse steden in Europa.