Bestellijst

Bestellijst

Online cursus: Inleiding in de jazz

Cursuscode: 5158
03
mrt

*Nu met maar liefst 20% korting

Van New Orleans stijl, lome swing, virtuoze bebob naar opzwepende improvisatie: er is heel veel te ontdekken in de jazz. In deze cursus gaan we in vogelvlucht langs de hoogtepunten vanaf de geboorte rond 1900 tot nu. Je hoort en ziet de diverse stijlen in maatschappelijke samenhang en maakt kennis met de invloedrijkste musici. Materiaal genoeg om deze geweldige muziekstroming voorgoed in je hart te sluiten!

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Woensdag 3 maart 2021
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Dhr. D. (Dos) Elshout

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
D. (Dos) Elshout
Dos Elshout (1955) is Cultuursocioloog. Hij werkt op de Universiteit van Amsterdam als stafdocent, waar doceert in Cultuursociologie, Cultuurbeleid & management en Empirisch onderzoek. Juni 2016 promoveerde hij op zijn onderzoek naar de effecten van de verzakelijking op de Nederlandse museumwereld sinds de Tweede Wereldoorlog. Hij geeft lezingen en publiceert geregeld. Hij is bestuurslid van Stichting Dirkje Kuik in Utrecht en Stichting Vrouw & Muziek in Amsterdam, en was de vorige twee Kunstenplan periodes lid van de Commissie Musea, Erfgoed en Monumenten van de Amsterdamse Kunstraad.