Bestellijst

Bestellijst

Online lezingenreeks Transities: Europese oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen

Cursuscode: 5303

Deze reeks bestaat uit 6 lezingen over de transities naar de wereld van morgen. Aan de hand van video’s over de allernieuwste onderzoeksprojecten wordt u deelgenoot van oplossingen van onze kennisclusters om de bestaande maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Laat u zich verbazen. Raak geïnspireerd. Ervaar hoe onze toekomst eruit gaat zien.

Aan bod komen de energietransitie, de klimaat- en de milieu-uitdaging, voedselzekerheid en plattelandsontwikkeling, gezondheid en welzijn, veiligheid en de transporttransitie.

Deze reeks bestaat uit 6 lezingen. Schrijft u zich in via deze lezingenreeks dan krijgt u korting en betaalt u slechts voor 5 lezingen.

De lezingen zijn ook, voor de normale prijs, afzonderlijk te bestellen:

21 januari: Veilige, schone en efficiënte energie (cursusnummer 5304)

4 februari: De klimaat- en de milieu-uitdaging (cursusnummer 5305)

18 februari: Voedselzekerheid, landbouw en plattelandsontwikkeling (cursusnummer 5306)

4 maart: Gezondheid en Welzijn (cursusnummer 5307)

18 maart:  Veilige samenlevingen (cursusnummer 5308)

1 april:  Slim, groen en geïntegreerd transport (cursusnummer 5309)

Donderdag 21 januari 2021
6 lezingen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 97,50
Dhr. W.G. (Walter) Pfeil

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
W.G. (Walter) Pfeil
Drs. Walter Pfeil (61) is Europa deskundige en bijna 40 jaar betrokken bij onderzoek naar de Europese samenwerking. Hij heeft o.a. Het Europees industriebeleid, onderzoek en ontwikkeling in kaart gebracht. Hij verzorgt sinds 2004 lezingen over de Unie en is momenteel verbonden aan Stichting EURED, EU Research en Educatie.