Your cart

Volop cursussen en lezingen komende weken

18 February 2021

Komende weken starten nog veel inspirerende en verrassende online interactieve cursussen.  Geef je op en doe mee. Ook staan er vanaf maart weer offline cursussen gepland. Deze cursussen zullen doorgaan afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.
Vanaf mei starten taalcursussen en cursussen Nederlands (NT2) online en offline (indien weer mogelijk). Deze cursussen worden uiterlijk eind maart op onze website gepubliceerd.

see more

Check out our online group courses

18 February 2021
Join us for an online course or lecture in the coming weeks! We offer courses and lectures on a wide variety of topics: choose the course that suits you best!
From March onwards, offline courses are scheduled again. (These courses will only take place if they are in accordance with the Corona measures.) In May we'll start with online and (hopefully) offline NT2 and language courses. The complete program will be published by the end of March.
see more

Directeur Rens Koole over de laatste ontwikkelingen van Volksuniversiteit Amsterdam

06 January 2021

Bekijk de opname met onze directeur Rens Koole over de laatste ontwikkelingen van Volksuniversiteit Amsterdam in de coronatijd.

Onze cursussen gaan van start vanaf 18 januari. Graag tot ziens op een online cursus!

see more

Alle wintercursussen zijn online cursussen

18 December 2020

Nederland is in lockdown, we blijven allemaal zoveel mogelijk thuis. Vanaf januari bieden we daarom alleen online cursussen aan.
Cursussen die op locatie gepland stonden, worden zoveel mogelijk overgezet naar online, met 20% korting. Hopelijk kunnen we vanaf het voorjaar ook weer offline cursussen aanbieden, voor nu ontmoeten we jullie graag online!

see more

All winter courses are online courses

18 December 2020

The Netherlands is in lockdown, we all stay at home as much as possible. From January we will therefore only offer online courses.
Courses that were planned on location will be transferred to online as much as possible, with a 20% discount. Hopefully we will also be able to offer offline courses from spring onwards, for now we would like to meet you online!

see more

Fijne kerstdagen!/ Merry Christmas!

18 December 2020

De feestdagen verlopen dit jaar heel anders dan andere jaren: meer afstand, minder samenzijn. Toch hopen we dat iedereen er op zijn of haar manier heel fijne dagen van weet te maken. Team Volksuniversiteit Amsterdam wenst iedereen fijne kerstdagen!

This year's holidays are very different from other years: more distance, less togetherness. Nevertheless, we hope that everyone will be able to make very nice days of it in his or her own way. Team Volksuniversiteit Amsterdam wishes everyone a Merry Christmas!

see more

Doe mee met onze online cursusmarkt

16 December 2020

Maak kennis met ons talenaanbod tijdens de gratis online informatiesessies. Kies uit 24 talen, of één van de andere inspirerende cursussen!

Schrijf je nu in voor een online sessie op donderdagavond 7 januari of zaterdagochtend 9 januari.

see more

Join our online courses market

16 December 2020

Find out all about our English-spoken Dutch (NT2), English and Japanese courses during our free online information sessions.

Register now for an online session on Thursday evening  January 7 and Saturday morning January 9.

De inschrijving voor de wintercursussen is geopend

04 December 2020

Begin 2021 goed met een cursus bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wat wil jij leren in het nieuwe jaar? Kies uit taalcursussen in 24 talen, verdiep je in filosofie, kunst, geschiedenis of jezelf... De inschrijving voor de wintercursussen is geopend: geef je op en doe mee!

De inschrijving voor de wintercursussen is geopend

04 December 2020