Bestellijst

Bestellijst

Online cursus: Leven voorbij je comfort zone

Cursuscode: 5387
18
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

Tijdens deze training zullen we aan de slag gaan met jouw persoonlijke waardes. Waar sta jij voor? En hoe zorgt dit ervoor dat jij doet wat jij doet? Waarom is je comfort zone eigenlijk je comfort? En hoe kom je daar vervolgens uit? Deze training is gericht op jezelf uitdagen en meer leven volgens je eigen waardes in plaats van de waardes die anderen, of soms zelfs de maatschappij op jou leggen. Als je dit leert loslaten leer je makkelijker voor jezelf kiezen en kan je echt voor jezelf gaan staan. Dus doe mee, neem die eerste stap uit je comfort zone en schrijf je in!

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Dinsdag 18 mei 2021
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 68,00
Dhr. D. (Dennis) Rood

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
D. (Dennis) Rood
Ik dans regelmatig met mijn oortjes in op straat. Zit vaak zingend op de fiets, zonder die schaamtevolle stiltes als er iemand langsloopt. En mijn favoriet is dat ik in het dagelijks leven op blote voeten loop, ja ook in de supermarkt! Zoals te lezen ben ik een expert in het buiten mijn comfort zone gaan. Ik heb jarenlang juist geleefd volgens de verwachtingen van anderen. Ik heb geleerd dit steeds meer los te laten waardoor ik nu bekend sta als de persoon die "lekker zijn eigen ding doet". Ik heb geleerd om voor mijzelf te kiezen en het leven te omarmen door meer te doen waar ik zin in heb in plaats van wat mijn omgeving of vreemden van mij verwachten. En het fijne is, dat niet alleen ik dat leuk vind maar ik om mij heen ook veel positieve berichten krijg van bekenden en onbekenden!