Online lezing: Positieve psychologie – is geluk maakbaar?

aug

Iedereen lijkt tegenwoordig een mening te hebben over gelukkig zijn of schrijft een boek over hoe je in 5 stappen gelukkiger kunt worden. Daardoor lijkt het heel simpel om geluk te vinden, maar is dit ook zo?

In deze lezing wordt dieper ingegaan op de Positieve Psychologie en worden de belangrijkste inzichten gedeeld over wat mensen gelukkig maakt. Daarnaast wordt er gekeken naar alternatieven, want wat als geluk niet het antwoord is?

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 11 augustus 2021
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Mw. J. (Judith) de Haan

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

J. (Judith) de Haan
Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij de Hogeschool van Amsterdam als docent Toegepaste Psychologie. Dat heb ik altijd met plezier gedaan en zeker lesgeven in de minor Positieve Psychologie heeft me ook in mijn eigen leven veel gebracht. Het vertalen van psychologische modellen naar de praktijk en ontdekken hoe dit helpt in je eigen leven vind ik heerlijk om te doen! Sinds afgelopen juni ben ik gestart met een eigen coachpraktijk waarin ik 20-ers en 30-ers begeleid om regie te nemen over hun eigen leven en te ontdekken waar ze écht gelukkig van worden.