Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Frans vergevorderden calme 2 (B2.1)

Cursuscode: 6314

*Nu met maar liefst 20% korting

Beginniveau B2.1 - Eindniveau B2.1 van het Europees Referentiekader (ERK).

In deze cursus werken we op niveau B2 en zetten we de puntjes op de i. De grammaticale kennis wordt verdiept en aan de hand van een Franse boek wordt de woordenschat uitgebreid.Er is veel ruimte voor spreekvaardigheid en voor Frankrijkkunde. We werken in een rustig tempo.  

• Boek: Grammaire progressive du français – niveau intermédiaire, ISBN 9789462939004, € 29,60.

• Boek: Monsieur Ibrahim et les fleurs du CoranEric-Emmanuel Schmitt, ISBN 9782253166634, Livre de Poche, € 8,99

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Maandag 18 januari 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. B.I. (Beatrice) Camenen
Boeken: Grammaire progressive du français - niveau intermédiaire, Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran, Eric-Emmanuel Schmitt (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

11:00 - 12:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
B.I. (Beatrice) Camenen
Béatrice Camenen is Française en komt uit Bretagne. Zij woont 23 jaar in Amsterdam en leerde Nederlands bij de Volksuniversiteit. Zij werkt als docent Frans met betrokkenheid, enthousiasme en humor, en vertelt graag anekdotes over La Douce France. Haar doel is om je vertrouwen te geven Frans te spreken op je werk, met je partner of als je op vakantie bent. Bienvenue!