Online Cursus Portugees Beginners 4 (6 weken) (1/2 A2- A2)

Dit is een vervolg op de cursus Portugees Beginners 3.
Bom dia! In deze cursus leer je nog meer over het prachtige, zangerige Portugees. Het accent ligt op het spreken. Af en toe kijken we naar het Portugees van de Portugees-sprekende landen in Afrika en in Brazilië.

Dit is een intensieve cursus met twee lessen per week.

• Boek: Português XXI - nova ediçao 2 pack aluno + caderno de exercícios, ISBN 9789463920391, € 74,30.
In deze cursus worden de hoofdstukken 7 t/m 12 uit het tekstboek behandeld. Koop je boek hier.

Online interactieve cursus:
 Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 18 mei 2021
12 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Dhr. R.J. (Ricardo) de Meneses Caldas
Boek: Português XXI - nova ediçao 2 pack aluno + caderno de exercícios (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

R.J. (Ricardo) de Meneses Caldas