Online cursus Zweeds Conversatie Halfgevorderden (A1)

Deze conversatiecursus is geschikt voor mensen die eerder tenminste 24 of 36 lessen hebben gevolgd (Halfgevorderd 1 of Beginners 2 van eerder dit jaar). Deze cursus is niet geschikt voor echte beginners.

Er wordt geen nieuwe lesstof aangeboden; het geleerde van de afgelopen cursus wordt in de praktijk gebracht. Actieve deelname is vereist (conversatie). Het lesmateriaal wordt aangeleverd door de docent, soms moet er iets gedownload worden. In deze cursus ligt het zwaartepunt op het vergroten van de mondelinge vaardigheid.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 19 mei 2021
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl